Wild Styles – Mocka jacka med fransar

_DSC1854

 

Hey allihop och välkommen till min nya Wintage sida!

Mode och W(v)intage är min andra passion bredvid min musik.

Detta kanske inte alla vet om mig ännu men sanningen är att jag älskar kläder och det är något jag antagligen aldrig kommer få nog av.

Har funderat sedan en tid tillbaka på att faktiskt göra något av detta stora intresse och resultatet ser ni här… eller rättare sagt, början av resultatet för det här är ju bara första inlägget och det kommer helt säkert bli många fler.

Här inne i min modebubbla välkomnar jag er alla som vill söka inspiration och ideer kring just vintage.

Jag kommer så ofta jag hinner göra spännande samarbeten med stylister, make up artister och fotografer med syftet att visa att man kan vara riktigt modern, trendig och snygg i vintage. På samma gång ansvarig och långsiktig med vår jord och våra resurser genom att på olika sätt återvinna och återanvända det vi har på kroppen.

Jag kommer även så långt jag hinner samla fakta om vintage, olika delar och aspekter på hur vintage klädindustrin fungerar. Lyfta fram andra vintage profiler.

Till er alla som precis som jag själv – älskar kläder, mode och vintage, varmt välkomna hit ska ni vara.

Hoppas att ni vill följa med på den här resan.

Vill gärna veta vad ni tycker om min första fotografering som jag gjorde i samarbete med Blogozine och duktiga modefotografen Calle Lindgren samt MUA / Stylist Sara Stenevad och hennes assistent Divo Rasheed.

Lämna gärna en kommentar nedan, det vore kul att höra vad ni tycker och vad ni vill se mer av i framtiden?

Kram Ace Wilder

 

[nggallery id=1]

You can`t add more product in compare