The Making of the Bohemian Princess

Kl är 9.30 och jag vaknar lite sent. Hoppar in i duschen och kastar i mig en kopp kaffe.

Jag vet att om några timmar ska jag ta bilder med en fotograf som jag aldrig har träffat. Jag är lite orolig att jag inte är tillräckligt förberedd men hon sa någonting om en stylist när vi pratade i tisdags. Det ordnar sig.

Kl 12.15 kommer jag fram och öppnar dörren till studion. Shit, det är fest! Ett gäng människor är där och märker knappt att jag kommer in. Jag går fram och hälsar…hoppas ingen märker att jag är lite nervös..

Fotografen, Katja, kommer fram och säger att det här kommer bli skitroligt…hmmm…vet fortfarande inte vad idéen går ut på.

Vad ska jag ha på mig? Vad är inspirationen? Hur har vi tänkt?

Och så får jag hälsa på stylisten…Monifa.

Hon ser att jag är lite obekväm så hon viskar ”don’t worry sweetheart det kommer bli bra.”

Jag blir sminkad och går vidare in i ”garderoben”..

Då tar Monifa min hand och säger ”klä av dig! Du är my canvas. Du ska bli en bohemeprincessa!”

Jag blir orolig och funderar på om jag ska ljuga och säga att jag är sjuk..men magkänslan vill att jag ska stanna kvar. Blir väldigt nyfiken..wtf is this? hur ska detta gå?

Resten av bilderna kommer imorgon.. i looooooove them!

KL0A3957KL0A3906

KL0A3954

You can`t add more product in compare